LOC AWAKENING - Dünyanın En gerçek ve En Çok Para Kazandıran Oyunu - Haftalık Dolar Maaşlı

Hack Forum

Administrator
Yönetici
Katılım
29 Ağu 2021
Mesajlar
624,732
Tepki
8
Puan
38
Merhaba,

Oyun bildiğiniz yatır kazan oyunlarından çok farklı. Arkada devasa bir ekip ve organizasyon var. Bir NFT Kripto projesi. Whitepaper ve yol haritaları mevcut. Yani özünde bir kripto projesi. İngiiliz menşeili bir oyun.

Oyunun nasıl oynandığı ve nasıl kazanıldığı konusunda bilgi vermeden önce size büyük çerçeveyi anlatmak istiyorum.

Ama evvela "bana şu haftalık maaşlar nedir onları bir söyle de okumaya değer olup olmadığını anlayayım" diyosan kısa özet şu şekilde( bunlar haftalık, yani aylık için 4 le çarpın :) );

✅ Yedek ortak olun, tek seferlik 30 USDT kazanın!
✅ Küçük ortak olun, tek seferlik 50 USDT, haftalık 92 USDT kazanın!
✅ Ara ortak olun, tek seferlik 100 USDT, haftalık 184 USDT kazanın!
✅ Kıdemli ortak olun, tek seferlik 200 USDT, haftalık 368 USDT kazanın!
✅ Şehir ortağı olun, tek seferlik 400 USDT, haftalık 736 USDT kazanın!

Şimdi sakin olalım, biraz ciddiyet ve devam edelim... Ne kadar doğru anlarsak o kadar kaliteli ve güzel bir yatırım yaparız.

Oyunun öyle bir yapılanması var ki, oyuncuların her birinin yabancı bir müşteri temsilcisi var ve daha bugüne kadar tek bir kere bile cevapsız bir soru bıraktıklarını görmedim. Temsilciler yabancı ama bizimle iletişime geçmek için Türkçe soru sormamızdan hiç bir şekilde imtina etmiyorlar. Eğer sorulan soru ile alakalı bir anlaşılmazlık durumu varsa bunu Türkiye içerisinde maaşlı çalıştırdıkları yöneticiler vasıtasıyla çözüyorlar.

Bu Türkiye'deki yöneticiler de ulaşılmaz değiller tabi. Hepsi telegram gruplarında herkesin ulaşabileceği, soru sorulduğunda büyük bir memnuniyetle cevap veriyorlar ki bu yöneticilerin pek çoğu zamanından beri bu oyunun Türkiye'deki gelişimi için katkıda bulunmuş kişiler aslında.

Yani anlayacağınız organizasyon ve yapılanma çok büyük ve harika idare edilmekte, gerek yurdışı gerek yurtiçi ekipleri müthiş bir koordinasyonla oyunun gelişimi için gece gündüz koşturuyorlar.

Oyun şuan kapalı beta yani her anlamda gelişim sürecinde. Bunu bu forumlarda yıllarını geçirenler iyi bilir ki bir sürecin başındaysanız yatırım geri dönüş oranı hem hızlı hem de yüksektir. Zaten hiç durmadan ödül dağıtılıyor ve bu ödüller de oyun içerisindeki kripto para veya USDT olarak sizin hesabınıza gönderiliyor.

Oyunun kendi kripto parasının adı ASTR Coin. Ancak bu coinmarketcap da yer alan ASTR ile aynı değil sadece isim benzerliği. Oyun içerisindeki ASTR Coin 2024'ün başında borsalara çıkacak(yol haritaları bu şekilde). Ancak oyunun içerisinde dünya çapında milyonlarca oyuncu olduğu için ASTR Coinin bir fiyatlama stratejisi şuan da mevcut. İlk başlrada 5 ASTR Coin 1 USDT olarak belirlenmişken şu an 3 ASTR Coin 1 USDT. Yakında yeniden bir fiyat güncellemesi olumlu anlamda gelecek.

Gelelim oyunun içerisindeki dinamiklere. Oyun içerisindeki kazanç yöntemleri müthiş bir mantık ve tatmin edici seviyede ve sadece bir yöntem yok, onlarca yöntem var. Burada en önemlilerinden bir kaçından bahsedeceğim ve gerisini sizin taktirinize bırakacağım.

Artık yavaş yavaş resmi dile ve oyunun anlaşılması için gerekli doneleri vermeye geçiyorum. İlk etapta unutmayın ki oyuna kaydolup hiç yatırım yapmadan dahi Acemi görevleri altında bazı görevleri tamamladığınız taktirde yaklaşık 4 USDT ödül kazanıyorsuuz. Ve bunu oyunu oynayarak yapıyorsunuz. Ayrıca şunu da belirtmek gerek ki, oyunda bir yatırım yapmak istediğinizde 6 dolarlık(Şuan %80 indrimli) bir yatırımla 10 günlük sabit kazanç elde edebiliyorsunuz. Gerisini siz düşünün.

Süreci adım adım anlaşılır şekilde anlatmaya çalışacapğım.

Kayıt Ol

Burada bulunan kayıt linkinden kayıt olarak(bildiğim kadarıyla refsiz kayıt olunmuyor), kullanıcı bilgilerinizi doldurun ve kaydı tamamlayın. Oyun sahte hesapları önlemek için Telefon numarası bilgisini zorunlu tutmaktadır. Hiçbir şekilde telefonunuza reklam gibi tanıtım mesajları gönderilmemektedir.

İndir

Oyunun masaüstü uygulaması mevcut değildir. Yani bilgisayarınızda oynayamazsınız. Yalnızca mobil uygulama olarak indirilebilmektedir. İşletim sistemlerine göre indirme talimatları aşağıda yer almaktadır.

Android İçin

Oyun kapalı beta sürümünde olduğu için(yani fırsat dönemi) playstore’da yer almamaktadır. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra android telefonlar için bir apk indirme linki görünecektir. Bu talimatı izleyerek oyunun apk dosyasını indirip çalıştırabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz!

IOS İçin

IOS işletim sistemine sahip telefonlar dışarıdan apk dosyası çalıştıramadığından dolayı appstore mağazasında oyunun indirmesi mevcuttur. Kayıt sonrası web sitesinden yönlendirme linki ile apstore mağazasından uygulamayı indirebilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz!

Oyuna Giriş

Kayıt esnasında girmiş olduğunuz kullanıcı bilgilerini giriş ekranına girerek oyuna giriş yapabilirsiniz. Burada herhangi ekstra bir işleme gerek yoktur.

Oyuna giriş yaptıktan sonra oyun içerisinde sizleri bir tur rehberi karşılamaktadır. Bu rehber bitene kadar başka bir işlem yapamamaktasınız. Lütfen 2 – 4 dakika kadar tur rehberine zaman ayırın ve başlangıç olarak oyun mantığını kavramaya çalışın.

Tur rehberi sırasında oyun size bir adet NFT Kahramanı(Normalde yatırım yapılarak satın alınan kazanç kartı) size hediye edecektir. Bu kahraman 2 gün yani 48 saat boyunca size oyunun kripto parası olan ASTR Coin kazandıracaktır. Bu kahraman 2 gün sonra silinecektir ancak kazançları bakiyenizde kalacaktır. Şu anda 3 ASTR Coin 1 USDT değerindedir. Size hediye edilen kahraman 2 gün boyunca yaklaşık 4,96 ASTR Coin kazandıracaktır. Bu coinleri dilediğiniz zaman oyun içinde USDT’ye çevirebilir hatta USDT’ye çevirdikten sonra tekrar ASTR Coin’e çevirebilirsiniz.



***Acemi Görevleri***

LOC Awekening Oyunu sizlere oyuna ilk kaydolduğunuzda Acemi Görevlerini atayacaktır. Bu görevleri sırasıyla tamamladığınızda 7 ASTR ve banka hesabınıza 20 TL ödül kazanabilirsiniz. Görevler oldukça basit ve 2 gün içerisinde tamamlanabilirdir.

Birinci Acemi Görevi; oyun içerisinde 5 kahramana sahip olun ve bu beş kahramanı da seviye 10 a yükseltin. Bunun ardından kahraman sayfasının ekran görüntüsünü alın ve Oyun ID’niz ile birlikte müşteri temsilcinize iletin. (Ödül 1 ASTR Coin)

İkinci Acemi Görevi; oyunun alt kısmında yer alan ana menülerden Mücadele menüsü içerisinde bulunan ana ilerleme bölümünde “Mücadele Etmeye Başla” butonuna basarak 3-1 seviyesine ulaşın. Seviyeniz “Mücadele Etmeye Başla” butonuna bastığınızda ekranın üst orta kısmında görünmektedir. Buranın da ekran görüntüsünü 3-1 e ulaştığınızda müşteri temsilcinize ID bilginiz ile birlikte iletin(Ödül 3 ASTR Coin)

Üçüncü Acemi Görevi; bir loncaya yani telegram grubuna kaydolun. Katılabileceğiniz telegram gruplarını görmek için Mücadele menüsünde sol tarafta yer alan Duyuru ikonuna tıklayarak oradaki telegram linkine gidebilirsiniz. Gruplar görünmüyorsa Telegram uygulamanızı güncellemelisiniz. Buradaki loncalardan birini seçip Mücadele menüsünde sol üstte yer alan profil ikonuna tıklayarak buranın ekran görüntüsü ve ID bilginizle birlikte katılmak istediğiniz loncaya bu resmi paylaşın ve loncaya katılmak istiyorum deyin.(Ödül 3 ASTR Coin)

Dördüncü Acemi Görevi; her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri LOC Awekening telegram gruplarında saat 16.00 ile 24.00 saatleri arasında sesli sohbet etkinliği yapılmaktadır. Burada sesli sohbet adminine “acemi görevlerimden sesli sohbet soru cevap görevimi tamamlamak istiyorum” diye seslendiğinizde sizlere basit 3 soru sorulacak ve bu soruların ardından sizden istenecek olan banka hesabınıza 20 TL gönderilecektir.

Müşteri Temsilcinize mücadele ekranındaki sağ tarafta yer alan iletişim kısmına tıkladığınızda buradan Telegram seçeneğini seçtiğinizde direkt olarak ulaşabilir ve kendisiyle görüşebilirsiniz.

Oyuna davet ettiğiniz(Davet linkinizle kayıt olan. Davet linki Mücadele menüsünde sağ tarafta bulunan davet ikonunda yer almaktadır) arkadaşlarınız acemi görevlerini tamamlarsa üst sınır olmaksızın görevlerin hepsini tamamlayan her arkadaşınız için LOC Awekening şirketi oyun hesabınıza 1 USDT gönderecektir. Yani 20 arkadaşınız acemi görevini tamamlarsa toplamda 20 dolar, 200 arkadaşınız tamamlarsa 200 dolar kazanırsınız.

Bana bu kadar bilgi yeter dayanamıyorum ve HEMEN KAYDOLUYORUM diyorsan
Linki Görmek için Lütfen
:)

Tabiki bunlar yatırıma giden noktalardan sadece bir kaçı. Esas kazanç noktaları şu şekilde;


NFT KARAKTER KAZANÇLARI​

Oyun içerisinde yatırım yapılarak satın alınabilen 3 farklı NFT kahraman bulunmaktadır. Bu kahramanları ilk satın aldığınızda 5.yıldız derecesiyle elde edilir. Bu karakterlerden her seviye başına yalnızca 1 adet satın alınabilir. Yani elinizde 5 yıldızlı bir NFT kahraman varsa ve bu kahramanı 6 yıldıza yükseltmek isterseniz, aynı karakterin 6 yıldızlı bir kopyasını elde edersiniz. Ancak 5 yıldızlı kahramanınızdan kazanç süresi boyunca kâr almaya devam edebilirsiniz.

Karakterler maksimum 10.seviyeye yükseltilebilir. Her seviyenin kendine özel yüksek kazanç miktarı ve süresi mevcuttur. Seviye arttıkça kazanç oranı da artmaktadır. Bir kahraman 5 yıldızdan 6.yıldıza yükseltildiğinde yıldız seviyesi tek mor yıldız şeklinde görünür. Aynı şekilde 7.yıldıza çıktığında 2 mor yıldız şeklinde görünür ve 10.yıldız seviyesine kadar bu şekilde artarak devam eder.


MADENCİLİK KAZANCI​

Satın aldığınız ve yıldız derecesini yükseltip elde ettiğiniz her NFT kahraman size madencilik getirisi sağlar. Her seviyedeki NFT kahramanın farklı madencilik getirileri bulunmaktadır. Bir NFT kahramandan madencilik getirisi elde etmek için ana menüde yer alan ŞEHİR menüsünden TARLALAR alanına giriş yaptığınızda MADEN alanına girerek orada bulunan + ikonuna tıklayıp NFT kahramanlarınızı ekleyebilir ve 24 saat sonra ne kadar madencilik geliri elde edebileceğinizi görebilirsiniz.


REFERANS GELİRLERİ​

LOC Awakening oyununda bir yatırımcının en büyük gelir kaynaklarından bir tanesi, ekibinin satın alımlarından ve...


Kaynak :
 
Üst