- Katılım
- 29 Ağu 2021
- Mesajlar
- 631,807
- Tepki
- 8
- Puan
- 38
Merhaba, başlıktan anlaşıldığı üzere hamburger ve Adana kebap için hangi et kullanılmalı merak ediyorum. Adana için yağlı kuzu, hamburger için orta yağlı dana DOS gibi temel şeylerden ziyade biraz daha aydınlatacak bilgiler lazım. Özellikle kasap veya mutfak geçmişi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse süper olur. Daha önce benzer bir konu açmıştım ve hamburger konusunda bir arkadaş yardımcı olmuştu. Bakmak isteyen olursa diye belirtiyorum.
Öncelikle merak ettiğim şey şu; yağlı bir...
Kaynak :
Öncelikle merak ettiğim şey şu; yağlı bir...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kaynak :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.